ლელა ეხვაია და დედამისი, ქალბატონი გულიკო აფხაზეთიდან, გალიდან ჩამოტანილი პროდუქტით ამზადებენ აჯიკას. შემადგენლობა: წიწაკა მწვანე
20%, ქინძი ნედლი 20%, ოხრახუში 10%, ნიგოზი 30%, ბაზილიკი 5%, ნიორი, მარილი. შეფუთვა: მინის ქილა რკინის ხუფით,(სტრერილიზებული)
ეტიკეტირებული. გრამაჟობა: 200 გრ. შენახვის ვადა 6 თვე. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ფოტოზე გამოხატული პროდუქტი ვიზუალურად შეიძლება განსხვავდებოდეს რეალურად მიღებული პროდუქტისგან.