გუდის ყველი თუშეთიდან (ცხვარი) 350-450 გრ.

ტრადიციული თუშური გუდის ყველი. მზადდება თუშეთში, ცხვრის ნედლი რძისაგან, მაისიდან აგვისტოს თვის ჩათვლით. ყველი გადის მომწიფების, მინიმუმ 60-დღიან პერიოდს გუდაში და ამ ვადის გასვლიდან იგი მზადაა სარეალიზაციოდ. ცხვრის გუდის ყველი გამოირჩევა ცხარე სპეციფიკური, პიკანტური გემოთი და განსაკუთრებულად სასიამოვნო არომატით. შენახვის პირობები: 0-დან 12 C-მდე შეფუთულია დამცავი ატმოსფეროს გამოყენებით. კვებითი ღირებულება 100 გ სურსათში, ენერგეტიკული ღირებულება 1598 კჯ, 334.3 კკალ, ცხიმი 25.5გ, მათ შორის ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავა, 15.60გ, ნახშირწყლები 4.1 გ, მათ შორის შაქრები 0.9 გ, ცილა 22.2 გ, მარილი7.5გ
გაყიდვაშია
21.35 GEL

შეფასება

შეაფასე პროდუქტი