გვიან გაზახფულსა და ზაფხულში საძოვრებზე გაშვებული ძროხები ნოყიერად იკვებებიან თუშეთის საძოვრებზე. გუდის ყველიც ამ პერიოდში მზადდება ცხიმიანი რძისგან. ყველი შემოდგომაზე ალვანში ჩამოაქვთ და მთელი წლის განმავლობაშია ხელმისაწვდომი. ძროხის გუდის ყველი გამოირჩევა სასიამოვნო არომატით, უხდება მთის ბალახების ჩაის ნაყენს. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ფოტოზე გამოხატული პროდუქტი ვიზუალურად შეიძლება განსხვავდებოდეს რეალურად მიღებული პროდუქტისგან.