ჯონჯოლი კახეთიდან. კარგად გაავლეთ წყალში, შეაზავეთ კახური მზესუმზირის ზეთითა და წვრილად დაჭრილი წითელი ხახვით.
ასევე უხდება ქინძი.
გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ფოტოზე გამოხატული პროდუქტი ვიზუალურად შეიძლება განსხვავდებოდეს რეალურად მიღებული პროდუქტისგან.
ინგრედიენტები : ჯონჯოლი (90%), წყალი, მარილი, ნიორი, ქინძი, ოხრახუში, კამა. ნეტო წონა: 500 გ.შენახვისა და გამოყენების პირობები: ინახება 0-დან +6გრადუს ტემპერატურამდე, მაცივარში.