ბაიხის ჩაი ოზურგეთის რაიონის, სოფელ ბახვიდან გერმანული ტექნოლოგიით მზადდება ოჯახურ საწარმოში.
ელკანას წევრი ფერმერების პროდუქტი ყოველგვარი შხამქიმიკატისა და ქიმიური შეწამვლის გარეშეა მოყვანილი.
ქართული მწვანე ბაიხის ჩაი (თაიგული) დამზადებულია გურიაში, ბახმარო. გომისმთის მიმდებარე სოფლებში (ბახვი, მშვიდობაური, ასკანა), დუყის ფაზაში მოკრეფილი ჩაის ფოთლებისაგან. გამოყენებულია განსაკუთრებული ხისდანადგარიანი ტექნოლოგია, რაც გამორიცხავს პროდუქციაში მეტალის ნაწილაკების შერევას. მწვანე ჩაი აუმჯობესებს გულსისხლძარღვთა სისტემის. მუშაობას, იცავს ორგანიზმს სიმსივნური დაავადებებისაგან, აქვს - ბაქტერიციდული თვისებები, ამცირებს ადამიანის ორგანიზმზე რადიაციის მოქმედებას, ააქტიურებს ტვინის უჯრედებს.
დამზადებულია საქართველოში კვებითი ღირებულება 100 გრ პროდუქტზე: 141,2 კკალ